Jen a jen tebe
Koukám na hvězdné nebe
a cítím se strašně sám,
když tě nemám vedle sebe.
Jsi mou oporou,
mým dnem i drogou
co musím denně mít,
jsi vodou,
kterou každý den musím pít.
Jsi mi nocí i snem splněných přání,
jsi hvězdou co noční nebe prozáří.
Jsi mi vším
a já vím,
že v srdci mě nosíš,
protože i já tam nosím tebe,
když do tmy šeptám,
že miluji jen a jen tebe.
Přečteno 1007x
Tipy 4
Poslední tipující: ivushe, Mraveneček, Bíša
Komentáře (0)