Armáda srdca

Armáda srdca

Anotace: ...

Postavím obrovskú armádu
na stráž pre moje srdce,
nech ho chránia.

Aby sa predišlo ďalšiemu pádu,
bolesti nabudúce
a city moje sa nikdy nezrania.

Majú prísne rozkazy,
držať srdce stále v pokoji
aj keď uvidia teba,

nemyslela som,že sa to pokazí,
že nebude mi po vôli,
no k pokojnému bytiu to tvoje treba.
Autor maliska, 19.07.2008
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: radexk, Psavec, Beepat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Yo yo, lásce neporučíš :o)))

19.07.2008 18:18:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel