Modlitba
Anotace: Já vážně nevím, kde se to ve mně vzalo...
Ach Gabrieli
Jen o jedno tě prosím
Jsi přece anděl
Tak zařiď
Ať se vrátí domů
Z těch válečných tažení
Ach Gabrieli
Jednou jsi anděl
Tak nezůstávej uvězněný v oblacích
Rozhoupej zvon na věži
Ať může zvěstovat tu novinu
Že on se vrátil
Ach Gabrieli
Já vím že jsi anděl
Tak se o něj postarej
Ať mi po něm nezůstane
Jen šátek promočený rudou krví
Toho ďábla v turbanu….
Přečteno 478x
Tipy 25
Poslední tipující: René Vulkán, Thesssinka, jára spots, Aka Kiss, Simísek, Vlk v rouše, Lady Carmila, Mraveneček, hostmen, xhil, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)