Mám tě rád
když usínám tak vidím tebe,
hvězdy krásne září.
když mi chybíš,kouknu na nebe,
vidím tě a haldím po tvé tváři
pohladim tě a kouknu do tvé tváře.
ted bohužel nevidím tě,
tak vrazím hlavu do polštáře.
a chci ti říct - miluji tě!
když sem s tebou,tak mi začíná den,
a hrozně mioc mi chybíš.
pověz lásko,byl to jenomsen??
fakt hrozně moc mi chybíš...
pak muj mozek něco tuší,
těším se hrozně moc na tebe.
mé srdce se rozbuší,
nechci jinou lásko..jen tebe!!!
Přečteno 900x
Tipy 13
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, padající do neznáma, Princezna.Smutněnka, PPetrushka, PoeziGirl, Aka Kiss, puostě Uadek
Komentáře (5)
Komentujících (3)