Spinkaj
Anotace: Dobrú noc mačička moja
Sbírka:
Moja
Pri svite mesiaca, pod oknom tvojím,
s horúcim srdcom, sám tam stojím.
Stojím a strážim, o tebe snívam,
na tvoj sen krásny, večne sa dívam.
Hladkám ťa, uspávam, vôňu ti dýcham,
snívam a snívam , vedľa teba si líham.
Nikto ti neublíži, kým tam stojím,
len spinkaj sladučko, si životom mojím.
Přečteno 587x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, okapovaroura, Aka Kiss, labuť, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)