šeptám
Anotace: vznik za deštiveho odpoledne jenoho táborového dne
Když se kouknu do tvích hnědých očí,
celí svět se náhle protočí.
Není to asi nic zvláštního,
zas nejsem jediná kdo to tak má.
Jedno jméno,z pěti písmen
a zas si ho tu přeříkám.
Šeptám tvé jméno dešti,
jež stéká po okenních římsách.
Šeptám to jméno jediné,
jmíno toho koho ráda mám.
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)