...prším...
Prší a dokonalé mraky mají barvu temnou.
Přívaly deště co padá dolů
ten malinkatý lístek zvednou
a první kapky dopadají na mou nohu.
Zdá se to být snad hra bohů,
jenž nemají co na práci,
však ve mě se city obrací
a s prvním bleskem jenž osvětlil mou tvář,
..rty se jen zachvějí a slza padne...to bude pláč.
Stýská se mi...
Přečteno 503x
Tipy 13
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, danaska, Špáďa, Psavec, Myrja, NikitaNikaT., Mraveneček, Megalo'R
Komentáře (4)
Komentujících (4)