Brodím se tebou
Anotace: Noční schizofrenie pocitů
Kde kočí cesty kolem světa
tam kam se díváš, když ho miluješ
Nad ránem měsíc očima svíráš
a doufáš že ho uhraneš
Piješ slané slzy, dva potoky vášně
s nadějí v níž nedoufáš, žiješ zvláštně
Mlhovina tvých snů, je vzdálená
se čtvercem vzdálenosti tvých pocitů
Když hvězda rodí se a nebo zaniká,
pro ni to znamená žár i pád
v ohromných tlacích a teplotách
a tobě se po dlouhém zkoumání
jeví jen jako záblesk
A každá řeka svého konce dospěje,
myslím to vážně, viď Jacku
Předávkuj se morfiem, tvých vzpomínek drog
vždyť každá řeka svého konce dospěje
a světu je jedno, že pláčeš
Přečteno 923x
Tipy 36
Poslední tipující: ZILA78, mensaje, Vacluvka, Sunny, Vlk v rouše, Rolnička, anilwap, Belmon, jedam, Vénëa, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)