Objetí v dešti
Anotace: Vytvořeno dne 13.7.2008 za inspirace bouřky - věnováno Tobě Janí
Na nebi je černo-začíná kapat,
do bezpečí začínáme spěchat.
Veliký deštník strom nabízí,
tady nám přeci nic nehrozí.
Celý kraj po chvilce duní,
nejeden člověk se teď bojí.
Svíráme se a máme zavřené oči,
celý vesmír se nad námi točí.
Modlíme se-snad se nám nic nestane,
vtom ten moment náhle nastane.
Blesk v půlce strom láme,
my se však pevně objímáme.
Padá těsně vedle nás vršek stromu,
a jsme vděčni že jsme v pořádku spolu.
V tento moment si jednu věc uvědomíme,
sice že jeden druhého ztratit nesmíme.
Milujeme se ma lasko více nežli hodně,
proto neštěstí se nám vyhne rozhodně.
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
Komentáře (1)
Komentujících (1)