Anotace: Má láska,ktera mne opouští a moc to bolí.....nic víc k tomu nejde ríct prostě bolavé zklamání....
Smutná a velmi bolavá básenka. Netruchli, brzy bolest přende, až nová láska prinde ... ale věř, že to nebude hned a možno, když to budeš nejméně čekat. Čas je lék, nechej temu čas a zbytečně se nežeň do dalšího vztahu, nač ... není spěchat. Vím, řéká se, že s novou láskou vše přebolí, ale tak věřím, že máš přátelé, s kterými můžeš trávit volný čas, jež Ti jsou na blízku a mají pochopení ... zůstanout Ti krásné vzpomínky a možno si láska uvědomí, co v Tobě měla ...
21.07.2008 17:00:00 | NikitaNikaT.
Tak to pěkně zkousni, a vydej se na další cestu - bohužel i o tom je život, ale není to nic, co by se nedalo zvládnout. Hlavně žij!!! Ej chuchu! "o)
21.07.2008 10:07:00 | Churry