Vím, nejsem Bůh
Vím, nejsem Bůh a nedokáži,
dát Ti vše, co dává On,
však mohu Ti být pevnou hrází
a zahnat žal a zahnat ston.
Nejsem Bůh, já mám dvě ruce,
které touží po těch Tvých,
nejsem Bůh a moje srdce
něžně klepe u bran Tvých.
Snad není moje láska hřích,
chci dát Ti vše, co mám
a přitom Bohu ve dveřích
anděla přemlouvám,
aby mi své srdce dal
a křídla do dlaní,
já dosud tak nemiloval,
chci být Tvé svítání.
Ve tmě zažehnout Ti svíci,
v dobrém, zlém při Tobě stát,
nacházet vždy světlo v srdci,
je to prosté - mám Tě rád.
Chtěl bych Ti dát svoji péči
a Tvým přáním naslouchat,
kouzlit slova, která léčí...
Vždy Tě budu milovat.
Přečteno 363x
Tipy 14
Poslední tipující: Manon.H, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Psavec, just me, WhiteSkull, shakespeares, Simísek
Komentáře (5)
Komentujících (5)