Vzpomínání
Anotace: Vzpomínka na domov?
Až budeš chodit do zahrady
okopávat jahody
nevzpomínej dívky vnadné
jejich krásné nahoty.
Dělej, co ti srdce káže
vždyť už nejsi žádné páže
pracovat jdi s lopatou
unav se radši lopotou.
Vše jsem ukryl v srdci svém
ó ta byla krása
když jsem já s tou svojí károu
pádil do El Pasa.
Moje dávná spása
se někde v dáli pase
bude to zas krása
až budu doma zase.
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, igniss, okapovaroura, Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)