Čekání
Anotace: ...něco jsem zvorala...
Čekání ...
... na pohled jediný
Čekání ...
... snad celé hodiny
Čekání ...
...se spoustou otazníků
Čekání ...
... a na rtech slova díků
Čekání ...
... kdy dveře se rozletí
Čekání ...
... na tvoje objetí
Čekání ...
... a v mozku zatemnění
Čekání ...
... na tvoje odpuštění
Přečteno 448x
Tipy 25
Poslední tipující: Květka Š., Agniezka, Sana.sorrow, sýc, speedysek, a_tao, Dessinateur, vodnař, llucinka886, Churry, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)