Ozvěna
Ozvěna tvých dlaní
na mém těle neustále
volá do aleluja…
Chci tě. Teď hned
a potom zase znova
jsem zničena – tíhou olova
drcena….
Vezmi si mé tělo, moje paže
a čiň, co ti touha káže,
uhas tu žízeň i ten plamen
rozdrť ten kámen a tíhu
olova – obejmi mě. Proboha!
Polib mě. Líbej mě
od rtů…k rameni…
nech nás shořet ve žhavém
plameni……..
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, okapovaroura
Komentáře (1)
Komentujících (1)