Bola to chyba,,,
bola to chyba,
ked som za príliš zahľadeľa,
do tvojich krásnych očí,
namýšľať si,že to nekončí,
dúfať,že bude dlho trvať nedeľa.
bola to chyba,
vyhľadávať tvoju prítomnosť,
čakať na tvoje pekné slovo,
namýšľať si,čo nebolo,
úsmevom zakrývať zlosť.
bola to chyba,
a ja teraz za ňu pykám,
mrzí ma,že nemôžem byť s tebou,
no osud sa nehral s mojim menom,
..bez teba ťažko si zvykám...
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: Protos1182, Bíša, Anewue, Simísek, radexk, bokken, okapovaroura
Komentáře (3)
Komentujících (3)