Idem,odchádzam...

Idem,odchádzam...

Anotace: ...

pochopila som,odchádzam,
nechaj ma ísť,neodprevádzaj,
nevieš,na ktorý vlak,

musím odísť,niet pre mňa miesta,
cesta je dlhá a neistá,
no ja musím ísť a nechať ťa tak,

nečakaj,že ti zakývam,či pošlem bozk,
ty predsa o to nestojíš,máš radosť,
potichu sa usmievaš za rohom.

vlak sa pohýna,kolesá hýbu,
slzy s potom na čele splynú,
potichu šepkám,zbohom...
Autor maliska, 21.07.2008
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Ria, radexk, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel