Pošli ji do sucha!
Ať uschne ropucha:-)
A Ty ?
Rozhoď pentličky.
Partie jsi:
rybník celičký
v puclákách dušičky
staráš se o kdejakou běličku.
Jen sedni si na hráz, a za svitu měsíčku...
No uvidíš sám,
co se stane.
Za nocí dějí se věci nečekané:-)
22.07.2008 07:49:00 | spare
tyhle všechny
jsem kdysi
sázel. Snad.
Kdo ví to zas?
Jen ten šedivý
umolousaný čas.
21.07.2008 23:44:00 | a_tao
Topoly na břehu
stojí jako němá stráž
topoly rozpraskané
údery vichřice
topoly polaskané
voláním pěnice
topoly zacloněné
stínem zlých zakletí
topoly kolébané
rytmem vln stříbrných
topoly zulíbané
rackem snů větrných
21.07.2008 23:11:00 | Lota
Pasáž s topoly
je krásným obrazem,
staral ses vodníčku
přepečlivě o zem.
Takovou vodnici však
pošli k jinému rybníčku,
ať loví tam dušičky
do nového svého hrníčku.
Ty na topol si sedni
namoč šosy do vody,
za měsíčku vezmi nit
a spíchni noc z pohody :-))
21.07.2008 20:53:00 | Lorraine