Být stínem
Být tvým stínem,
To prokletí, co nechci víc,
Pošlapeš mě – jsem samozřejmá,
Proč nepřineseš náruč slunečnic?
Být tvým stínem,
Co ho za patami máš,
Jsi jediný – já navždy tvá,
Zbytečně se spoléháš!
Být tvým stínem
Zvládám hravě,
Však nejsem vězněm, hračkou tvou,
Jako stín pak v temné noci
Stávám se zas svobodnou.
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Zinda, Vlk v rouše, Mraveneček, Psavec, okapovaroura, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)