Anotace: Krásná Němka, k tomu ze středověku. Myslíte, že to není možné?.....Provazy, kůže ,kost a kov.
:) tak od poloviny mi na tej ženskej něco trošku nehrálo... doufám, že má alespoň dobře uzavřenou pojistku... skvělej kousek (ten nástroj, ale hlavně ta báseň)
13.10.2008 21:09:00 | drsnosrstej kokršpaněl
krasne obraty a zajimavy obraz basne mi vytanul na mysli, kdyz jsem to pozvolna procitala :)
22.07.2008 10:11:00 | saddova
No tak tahle holka určitě nezklame. Nejspíš to bude vzájemné, předpokládám,že ty ji také ne:)
22.07.2008 07:56:00 | Dota Slunská
No fuj!
W.S. mě předběhl.
Chtěla jsem být za chytrou, ale musím přiznat, že kdybych neznala okolnosti...už z názvu to vypadá na něco úplně jiného:-)
22.07.2008 06:55:00 | spare