srdce
Anotace: vzkaz pro jednoho nejmenovaného..
Vyrval jsi mi srdce z hrudi..
ty ovšem nemáš ani zdání,
Že srdce už se neprobudí.
Už nejsem žádná paní.
Žádný cit už neprobudí
mrtvé srdce k životu,
netluče už v mojí hrudi,
nerozdává dobrotu.
Děkuji ti za tvou lásku,
však vzal jsi mi to poslední,
co vidíš jenom na obrázku..
Ano je to srdce,
ale už ti nepatří...
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)