Sen
Anotace: Věnováno Feli...
Dnes k ránu měl jsem sen,
a my dva byli v něm,
zas za ruce se drželi,
s pocitem, ze me největší přání je splněno,
až mě oči slzely...
Byl krásný slunný den a my dva opět na procházce,
bylo to tak nádherné, i když ten sen trval jen krátce..
Pak však přišlo probuzení, zjištění, že tomu tak není..
........že se ta největší přání neplní.......
Já chtěl opět ulehnout, alespoň ve snu s tebou být,
ne ničivý plamen, ale opět ten hřející,
ve svém srdci mít...
Znovu usnout,a v tom snu navěky setrvat,
jelikož není nic krásnějšího,cennějšího,
co bych si mohl přát...
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)