Na cestu...
Anotace: Věnováno Feli...
Odešla jsi...jdeš dál za svými sny...
Tak ti přeji slunce nad hlavou,
tak, jako s Tebou byly pro mě slunné dny...
Jdi...ať tvůj usměv září...
jak tys zářila v mém srdci jako hvězda jasná...
jen jdi...a buď šťastná...
Ať do tvého života jen samé úspěchy vkročí...
ať jsou tak hřejivé, jako byl každý pohled do tvých rozzářených a rozesmátých očí...
A mnoho šťastných chvil,
tak šťastných jako jsem byl já,pokaždé když jsem byl s tebou...
Ať se ti splní každý tvůj cíl,
stejně rychle, lehce a tak zakrátko,
jak jsi se ty dokázala rozejít se mnou...
Jdi...a až se té lásky zbavím,
a nastane ten osvobozujíci předěl,
tak i poté, když budeš potřebovat,
budu tvůj strážný anděl...
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)