Naděje
Anotace: Naděje umírá poslední
Je krásné ráno, neděle…
A nikde se nic neděje..
A přitom někde něco nového se rodí…
Tam láska, jinde přátelství,
možná i smutek,
i tak to někdy chodí…
U mě to je naděje,
na něco krásného.
Na něco, co mezi lidmi hodně chybí,
na lásku, co zatím obchází mě
mílovým krokem..
..asi se stydí
Nevzdám se, počkám,
až ke mně přijde,vím,
že jednou určitě to vyjde…
Však pospěš lásko,
roky běží,
nechce už dál žít v osamění..
Čekám na tebe pokorně,
čekám, i když už mnoho dní……..
Čekám, vždyť naděje umírá poslední…
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, Psavec, Mraveneček, Caracol
Komentáře (4)
Komentujících (3)