Procitání
Anotace: ..neměnnost věčného vzpomínání
vybírám karty zcela neznáme
skládám je do obrazce "kruhů"
bych lehce vkráčel ti do snu
tiskneš zamhouřené zornice
za duhovými víčky do polštáře noci
travnatý palouk naplněný ozvěnou
vytrácejících se pohybů bohyně
nezaslouží si marnostě prozření
až ráno pohlédnu TI do tváře
zbude jen žízen po (tom) životě
a rám prázdné vybělené fotografie
Přečteno 430x
Tipy 13
Poslední tipující: Jin&Jang, Lasska, Šantir, igniss, okapovaroura, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, Dota Slunská, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)