moc casto me volny vers neoslovi..ale dnes uz to u tebe udelal po druhe...moc pekne obraty, slovni zasobu ti muze kdekdo - i ja- zavidet...
22.07.2008 10:05:00 | saddova
...počasí tomu sice nahrává ale není na to spadané listí přece jenom nějak brzo?? :)
...jinak se mi Tvoje dílka moc líbí - přidávám si Tě (s dovolením) do oblíbených
22.07.2008 08:50:00 | Jiparo