strach
strach
- je to jednoduché
když se anděl co měl pro mě letět
chytil napůl cesty
v pytláckém oku
-
strach
před chvílí nebyl a teď je všude
a bude
zítra
a pozítří
a popozítří
umře anděl chycený v oku
na totální vyčerpání
a nedostatek tekutin....
-
prostě
strach
když andělé
nejsou
a naděje je momentálně beznadějně vyprodána
Přečteno 371x
Tipy 11
Poslední tipující: Fish, Kyle, Franti, okapovaroura, Psavec, just me, Jiparo, adida
Komentáře (3)
Komentujících (3)