Anotace: ....Dire Straits live in Alchemy.... .................................... .s nádhernou muzikou to jinak nejde, ........té se neubráníme oba........
Pro Spare:
vlna souvisí s názvem. Tunel se bohužel v české kotlině kvůli českým peněžním vyčůránkům zprofanoval. Jinak ve vědě souvisí s vlnou a částicí a překonáváním bariéry i za nedostatečné energie (třeba právě bariéry v lásce).
Tož tak
Roboti sice teď právě melou FRK, ale melou naprázdno.
22.07.2008 23:40:00 | a_tao
...motiv vody,
ten máš nějak rád:
Nejdříve vodník...a teď stejně tak.
Láska jako vlna a něco s přehradou.
Co honí se Ti hlavou, je mi záhadou:-)
22.07.2008 22:40:00 | spare