Vločky
Anotace: závidím vločkám jejich volnost.....
K zemi vločka padá,
jako pírko vlaje
na mé dlani zůstala
a pomaličku taje.
Miloval’s mě, i já tebe,
však trvalo to chvíli….
...u srdce mě zebe
a vločky ruce bílí.
Láska z obou vyprchala,
teď tě nenávidím…..
..pod oknem skryta stojím
a vločkám volnost závidím.
Toužebně vzhlédnu k nebi
a tajně doufám v zázrak,
že pohledem,pod nímž tají ledy,
zahlédnu lásky náznak...
Komentáře (0)