Bez spásy
Můj dech
s tvým dechem jde si pro spásu
a hvězdy píší do vlasů
příběhy,
prsty
klávesy na tvém těle
mají se k lásce,
příliš směle
můj dech s tvým tichým stenem
stanem se asi jedním tělem
jen duše dvě
a mezi stehny chtíč
jen bodni
a nikdy nechoď pryč
Tvůj dech
a moje tělo bez spásy
láska nás tahá za vlasy
od sebe k sobě
do tebe zas
Ty jsi má naděje
a Ty mě ďáble spas
Přečteno 395x
Tipy 10
Poslední tipující: Myrja, Holis, Triffid Kolbe, Hesiona-Essylt, Štěpina G, okapovaroura, just me, Egretta
Komentáře (2)
Komentujících (2)