Mlžný sten
Anotace: Nechat ruku psát a pocity vylít do všech koutů písmen.
Ležet za soumraky
v teskném stínu
Nechal ji a odejít
zachtělo se mu náhle
Stačilo však lístek mít
v ruce od starého buku
kde sychravý den usínal
a usychal
Kde upršená noc plakala
a stýskala si
nad rozlitým mlékem
v kaluži slz
Křišťálová sklenice bezedná
tam nalévá si hříšné mládí
Tak silná a nespoutaná být
je...
zločin?
Kdyby aspoň trocha citu zůstala
Nevrátí se však do chvíle souznění,
neboť svit
slunce již dávno je skryt
za oblaky tužeb
a nesplněných snů...
Přečteno 385x
Tipy 15
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Hesiona-Essylt, Vlk v rouše, Mraveneček, Simísek, okapovaroura, just me, Egretta, Caracol
Komentáře (4)
Komentujících (4)