Ptám se tě

Ptám se tě

Anotace: ...trošku prostinká, ale od srdce

Ptám se tě, ptám se můj milý
co jsme si tenkrát slíbili?
- v nádherné klenbě vzrostlých stromů
a nechtěli jsme zpátky domů

Ptám se tě, ptám se můj milý
ty mi to řekneš ve chvíli?
- že srdce mi poutáš láskou svou
a slůvky laskáš duši mou

Ptám se tě, ptám se můj milý
co už jsme spolu prožili?
- polibky sladké jak kapky medu
že sladší si představit nedovedu

Ptám se tě, ptám se a chci znát
co bych ti ještě mohla dát?
- tvé něžné oči mi vyprávějí
nádherný příběh o naději,
podej mi ruku, při mě stůj
jsi navždy moje a já tvůj
Autor jita.1965, 22.07.2008
Přečteno 537x
Tipy 18
Poslední tipující: Květka Š., sýc, speedysek, a_tao, Hančí, Štěpina G, vodnař, shakespeares, Modrý Adept, danav, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hmm, ta je jako z ráje...Tak ať vám ten společný čas pěkně zraje...

23.07.2008 14:13:00 | Hančí

Souhlasím :-), milá básnička

23.07.2008 14:10:00 | Štěpina G

je taková jako dolidova... milá :o)

22.07.2008 23:57:00 | hanele m.

že je od srdce je z veršů cítit.. opravdu přenádherné vyznání

22.07.2008 23:23:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí