Scházíš mi
Scházíš mi....
schází mi tvá nežná slova...
Tvoje pohlazení....
Tvé polibky...tak sladké....
krásná políbení
Scházíš mi...každý den...hodinu...minutu...
Scházíš mi lásko.....
tak strašně moc...
Přečteno 1049x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, igniss, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)