Jarní trvalka
Anotace: ..smět přemoci VĚČNOST..
´
váhavě si vyčítáme lásku z očí
rovnající se ránu bez slunka
oběma nemá nám co nabídnout
v momentě padáme přes okraje svých zřítelnic
do prázdných sfér nekončících černých děr
odevzdávaje se podléhání z přiznání nouze
spatřujem jeden v druhém vlastní spásu
jsme snad souzněním poznamenáni
cítíc to nejlepší vprostřed svých jásevst
ač planem prázdnotou přísaháme si volnost
nemá smysl váhat
nemůžeme se zachránit jen náhodou
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)