Anotace: tím vším pro mě jsi...
myšlenku to ma vždycky Mravenecku, jde o to, jak ji dany autor zpracuje, tady by to opravdu chtelo zmenit slovni obraty, vic cist..a jestli ctes, tak ty slova pouzivat, hlavni je,ale aby ti sedel rytmus...
06.09.2008 18:49:00 | saddova