Hezky napsané!!! Držím palečky, abys poznala tu pravou lásku, která dává úsměvy a né slzy!
24.07.2008 13:14:00 | Hannazka
To oko za oko a srdce za srdce znám,jsem zničená z lásky,ale prostě vím,že jednou z toho vyjdu jako vítěz,aspoň pro ten krásný pocit.Drž se:o)
24.07.2008 08:39:00 | Mraveneček