Prázdnou postel mám!
Anotace: Prázdnou postel mám!
Za svitu měsíce,
znal jsem vás tisíce,
Ach mé krásné můzy,
dnes jen noční hrůzy,
co nedáte mi spát,
vždyť já vás měl rád,
i když jenom v noci,
není mi pomoci,
nebylo a nebude,
taks mě vypek osude,
teď jsem tady sám,
prázdnou postel mám.
Komentáře (0)