Pro jedno kvítí
Anotace: nepřestávej mě milovat...
Mám strach
že nemůžeš mě dál už milovat
a bojím se
že já zas nikdy nepřestanu
A tápu
Plakat mám a nebo se smát
když čtu si v tvojí tváři k ránu?
Štěstí z tvých dlaní
mě kdysi zaslepilo
že doteď nemůžu se hnout
Pro jedno kvítí
mi slunce zasvítilo
a nechce zapadnout
Dál se dotýkej mých kruhů
ať zbývá sto let
nebo vteřina
Splať mi poslední
z tvých dluhů
tělem ústy očima
Mé srdce touží po lásce
a ta tvá tolik vzdálená je
jak varhany hřmící
v mojí duši
tichým tónům tvojí šalmaje
(Pro jedno kvítí
mé slunce svítí
duše však cítí
že uvízla v síti
Přijdou zlé časy
navždy už asi
Než dojdou mi síly
buď můj ještě chvíli!)
Přečteno 411x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Mraveneček, SZN, Veru, shakespeares
Komentáře (3)
Komentujících (3)