plavůňko...
Anotace: z třetího šuplíku
plavůňko
plaváčku
hlavinko plavá
vždycky jsem věděl
že jsi ta pravá
pravda
jsem chvílemi
kámen v tvém střevíčku
i tak sobě patříme
jak ouško k hrníčku...
*
no
i když jsi od včera
pro změnu bruneta
a celý víkend skoro spíš
jsi malinko drzá
vzývavá koketa
stejně tě zbožňuju
tak !
teď to víš…
Přečteno 463x
Tipy 42
Poslední tipující: kroužek, maena, Heda, poustevník Jirka, igniss, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, čertíček, carodejka, Beepat, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)