Láska... ta síla čistě bílá,
mnohého z nás už prosytila,
rozzářila a v jeho bytí
vpletla život... to nejsou zvyky... :o)
08.10.2005 18:12:00 | Cecilka
LÁSKA je vše krásné, vše zvláštní a vše tajemné, všechno kolem nás. Můžeme ji uvidět v kapkách rosy a v očích těch, které smíme opustit, ale z nějaké příčiny neopouštíme. Láska je silou, odhodláním, i kamínkem v kapse, který pro štěstí v dlaních zahřáli ti, co věří na lásku a krásné sny.
02.09.2005 13:01:00 | Sunny
Jak,nejíš houbičky,taková dobrota,ale neboj,hlady bych tě netýrala řízeček ti udělala.
31.08.2005 21:03:00 | takova
Inu, básen se mi opravdu líbila, originální a autenticky vyznívající spojení navozují určitý pocit vnitřního smutku. A tohle bych tady všem komentujícím ( včetně Branwen) zdůraznil - básen je pocit. Nemyslím si, že by Risik touto básní hodil veškerou lásku za hlavu - je to jen pocit a nesouhlas není na místě. Právě naopak, když čtete mezi řádky, je to vyznání lásky, věčného snažení se o ni..
P.S.-viz. má básen- Nechte žít mou básen...
29.08.2005 21:57:00 | WhiteShadow