Anotace: i láska má dvě tváře...
k lásce patří i trápení...Aspoň si pak clověk víc váží tech hezkých chvil...
a ten závěr se Ti povedl
24.07.2008 17:38:00 | Caracol
Bez bolesti by nebyla láska.Jak jinak bychom si uvšdomili, že opravdově milujeme. Moc hezké vyjádření citů.
24.07.2008 15:07:00 | JaniHani