Sliby - chyby
Slíbil si mi modré z nebe…
já věřila jsem v tebe.
Slíbil si mi lásku…
měls mě na provázku.
Slíbil si mi …hrál sis se mnou..
jako s loutkou bez duše…
Srdce mé hodils do koše..
Slíbil si mi…vše a nic….
Slíbil si, však nesplnil…
až se pohár naplnil a přetekl…
A z loutky?
Je zas žena..možná trochu naivní…
Ale SAMA SEBOU je….
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Caracol, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)