Přístav
Anotace: kde se potkáváme a loučíme
Už jen dnešní noc
zítra se naše dlaně dotknou
srdce se ustálí na malý okamžik
v klidném přístavu
už je to takový náš zvyk
odplouvat si svým směrem
ve smutně - šťastném stavu
a pak se zase navracet
jinak by jsme to ani nebyli MY
Přečteno 518x
Tipy 5
Poslední tipující: Actafool, Rbb, Mraveneček
Komentáře (3)
Komentujících (3)