Mlha
Anotace: nenechat se zmanipulovat ostatními, naše city jen posiluje...
Mlha upadá na noční město
a je všude kolem mně,
ale já i přesto,
mám konečně v něčem jasno.
Mám jasno v citech svých,
které ovládají celé mé srdce.
I když straší v cizích myslích,
mně neodradí a nevzdám se jich!
Do mého srdce naštěstí mlha nepadla
a je v něm plno něčeho krásného,
láska ho totiž zasáhla.
Přečteno 523x
Tipy 4
Poslední tipující: Stepbystep, Agniezka, Sýkorka07
Komentáře (1)
Komentujících (1)