Zoufalství
Anotace: jen část toho, co mě nebaví
Nebaví mě být dnem, od kterého se odrážíš,
nebaví mě být snem, který opouštíš.
Nebaví mě být nocí ztracenou,
nebaví mě být slabá v kolenou.
Nebaví mě být hvězdou, co ztrácí zář,
nebaví mě být slzou plnící mou tvář,
nebaví mě čekat, když konec se neblíží,
už nechci být tou, jíž ztracené sny ublíží.
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Juliete, Mraveneček, bokken, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)