Oh, opravdu pěkné, uplně si to převádim do života kdy sem také měl tyto pocity:-))
28.07.2008 00:15:00 | speedysek
Pro mne kouzelná a lehoučká básenka, ale též smutná ... kousek démantu, něco lesklého, že by malá sklza, co jako kousek kamínku vypadala ...
25.07.2008 10:16:00 | NikitaNikaT.