Míhavá
Anotace: nocí.... (Miserere)
Sbírka:
Miserere
a noc
se míhá za okny
motor přede, skučí, vrčí
zkazky o tom,
že jsme možnábyli
a možnánebudem.
v rytmu pouličních lamp
počítám tvoje nevědomý hříchy
jeden.
dva.
milión.
pa dam pa dam padam.
a nocí
jsem ti čím dál blíž
a čím dál dál.
Přečteno 351x
Tipy 10
Poslední tipující: adida, Kariš, fialová, Flamy, Mraveneček, Churry, spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)