Vydržíš?
Podej mi ruku,
vidíš, nepálí to.
Jsem rád, že jsme spolu,
snad není Ti to líto.
Nepouštěj mě,
buď bez obav.
Chci Tě teď políbit.
Bez přemýšlení
a bez příprav.
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, Beepat, Holis, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)