15
Jsi krásná perla mých světlých okamžiků
v nichž spolu s tebou cítím se skvěle
jsi můj květ lásky na březích karibiku
můj malý anděl s čertíkem v těle
za modrou věčností daleko od tebe
zůstávám sám s myšlenkou jasnou
s mým srdcem na dlani počkám si na tebe
a pak tě udělám na pořád šťastnou
z červánku na nebi růži ti daruji
i s trochou stříbra z paprsků měsíce
budem se dívat jak hvězdy malují
tiše a pečlivě na nebi sedíce
a ruku v ruce s oblohou nad hlavou
zažijem chvíli krásnou ač prchavou.
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Holis, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)