Mnémosyné
Anotace: ... otevřený dopis ...
.
jsem asi
když tady píšu si
mám jistotu
dokud čtu
co ale potom?
až vyhrají černí démoni Zapomnění a Nemocí
budu?
jak rád bych se oženil s Tebou,
Mnémosyné
už jsem zapomněl, kde stálo:
„... mé neštěstí, má bohyně“
hodně jsem na cestách četl
a mnohem více nechal ležet ladem
v pickup skladu v neladu
odpusť
mi tu dnešní náladu
ale nechci myslet na starosti
a na ztráty z cesty
životem
ty bych raději zapomněl
aby to uvnitř tolik nebolelo
říkáš ale, že to s Tebou nejde?
to abych si Tě raději nebral
víš, co?
najdi si mladšího
ten Tě nutně potřebuje
my dva zůstaneme kamarádi
a já Ti zase někdy zavolám
když najdu Tvoje číslo
.
Přečteno 500x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, just me, Mraveneček, okapovaroura, Hančí, Caracol, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)