Život
Jaké je bez lásky žít,
Jen na světě být,
Život si nijak neužít.
A jen snít.
Jaké asi je bez lásky žít,
Jak hluboký cit to musí být,
Jak hluboko pro odpověď musime jit.
Abychom zjistili zda-li ma cenu zit.
Co vse pro lásku musíme zakusit?
Vždyť je to tak krásný cit,
Bez kterého snad nemá ani cenu žít.
Pouze na tomto světě jen tak být,
Ale svůj život si neužít.
Jaké to asi musí být.
Proc milovat nezkusit?
Proc jen se stíny zápasit?
Radeji zivot pro lasku zit.
Byt i kdyby neopětovanou mela byt,
Hlavne ten cit zakusit.
Jen pro lásku žít,
Jaké to asi musí být,
Jen pro ni žít,
Než-li svůj život zahodit.
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: lady_esik, kikis, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)